Over Ons

Over Ons

Wie zijn die twee fantasten eigenlijk? Die onbetaald verlof opnemen om 3 maanden te gaan fietsen door weer en wind. Overnachtend onder een tentzeil. Het luxe jet-set bestaan in Nederland achterlatend.

 

Sarah Rhöse

Beter bekend als het Pruuske door haar Duitse roots en de voorkeur voor het nationale elftal aus dem Heimat tijdens het EK of WK voetbal.

Sarah droomde altijd van een beroepsbestaan als *****kijker. Of gynaecoloog in plat Nederlands. Wil nu het liefst huisarts worden. Werkt op dit moment als ANIOS op de spoedeisende hulp in Uden (“Uuje”).

Als fietser blinkt Sarah uit in het Franse hooggebergte en de pittige heuvels in Noord-Toscane. Dankzij haar koffiemolen traptechniek heeft ze al heel wat mooie beklimmingen op haar naam staan.

Om de fietsreis in goede banen te leiden fungeert Sarah als Chef Tent, Chef Kookstel en Chef EHBO.

3 willekeurige feiten over Sarah:

  • Gek op poezenfilmpjes
  • Drinkt meer water dan een kameel
  • Heeft ooit gehuild na het doodrijden van een kever in het Schwarzwald

 

Bas Timmermans

Alias de gespierde spijker en internationaal bekend als Base T. In het twee-mans wielerpeloton bekend als Lance (van-het-zoepen-pien-aan-de-pens).

Bas heeft nooit gedroomd van een beroepsbestaan. Wilde miljonair zijn zonder het te worden. Heeft zich uiteindelijk neergelegd bij de realiteit en werkt nu braaf bij een logistiek adviesbureau in Utrecht om het eigen vermogen op peil te houden.

Als fietser blinkt Bas uit in de bergen. Licht als een veertje en vliegensvlug op de eerste meters. In de wind langs een anoniem kanaal maakt Bas geen schijn van kans.

Tijdens de fietsreis actief in de rol van Chef Navigatie, Chef Techniek en Chef Kwakzalverij.

3 willekeurige feiten over Bas:

  • Kreeg zijn eerste grijze haar in 2014
  • Heeft dit grijze haar bewaard in een enveloppe
  • Crazy