The last leads

The last leads

We zijn bezig met de laatste loodjes.

De paklijst dubbelchecken. Tassen inpakken. Fietsen demonteren en in de fietsdozen proppen. Alle bagage wegen. Kaarten en route op de telefoon zetten. Tickets checken.

Dit verloopt redelijk soepel. Zonder ruzie. En dat is lekker, want dan kunnen we de scheidingspapieren thuis laten. Scheelt weer een aantal 80 grams A4-vellen.

Sarah checkt nog eens de paklijst

Bas haalt de pedaaltjes eraf en draait het stuur los. Zonder de goden aan te spreken.

Daar mot de fiets in

Sarah aan het technieken


9 Replies to “The last leads”

 1. Ha schattekes!!

  Het is bijna zo ver! Geniet, geniet, geniet! En pas goed op elkaar😊

  Heel veel liefs uit Haelen!

 2. Leuk hoor! Knap…mooie manier om lekker samen te zijn en ook nog de natuur te bewonderen en de wereld te ontdekken.
  Hopelijk snel genoeg gefietst voor het familieweekend te halen.. 😉
  Grtz Mrn oet Remunj

 3. Als bescherm engel wil ik mee reisen. Goed of slecht weer. Een minder goede maaltijd of bij een kapotte fiets. Alleen als jullie geld op is gaat deze engel voorbij!
  Groet heuse jack

 4. Sarah en Bas. Veel fietsplezier, zet hem op. Het hoeft niet zo snel als Tom Dumoulin. Maar wel doorfietsen met als doel het…………het familieweekend. Met dat vooruitzicht zitten jullie iedere dag met een glimlach op de fiets. Groetjes Mieke en Kees.

 5. Sarah en Bas, hopelijk zijn jullie goed aangekomen in het Noorden met onbeschadigde fietsen. Geniet ervan en post maar veel foto’s! Dan genieten we met jullie mee! Liefs Paul en Yvette

 6. Ha lieve Bas&Saar,

  Hopelijk zijn jullie goed aangekomen en hebben jullie veel energie om aan de fietstrip te beginnen. Spannend hoor! Veel plezier en geniet er van samen (denk eraan: die 80 gramsvellen liggen thuis he..). Nou toi toi toi, wij denken aan jullie!

  Groetjes en een kus,
  Koen en jullie (schoon)zus 🙂

 7. Dat zal zweten zijn. Waar zijn de fietsen……..te voet haal je nooit het familieweekend. Gelukkig is het toch goed gekomen. Nou vlug op de fietsen en trappen. Een hele mooie trip gewenst van ons. gr Mieke en Kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.